Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Uitgeest - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Uitgeest biedt voor een groot gezelschap of vanaf 500 euro ook wijnproeverijen aan. Dit staat dan niet op zich, maar als onderdeel van uw feest, bruiloft of evenement. Maar het is hoe dan ook altijd een gezellig en ook heel leerzaam onderdeel van uw feest.

Vol passie en enthousiasme

Onze sommeliers vertellen vol passie en enthousiasme over de wijnen die wij speciaal geselecteerd hebben. U komt zo op een hele ontspannende manier meer te weten over een tiental wijnen uit de gehele wereld. Natuurlijk gaat u de wijnen ook proeven. Zo leert u de smaak goed te onderscheiden. Ook heel prettig als u zelf uw wijnvoorraad weer wilt aanvullen. De hele wijnproeverij is ook geschikt voor hen die geen wijn (mogen) drinken. Het enthousiasme van de sommeliers werkt erg aanstekelijk en men steekt er altijd veel van op.

Een wijnproeverij kunt u al organiseren voor 20 euro per persoon. De kosten voor de sommelier komen daar dan nog bij. Neem contact met ons op voor een uitgebreide persoonlijke offerte. Die stellen we graag in samenspraak met u gratis en vrijblijvend op. Ook als u er graag wat hapjes bij wilt serveren, zijn er veel mogelijkheden.

Wijn & spijs

Om u een idee te even welke hapjes wij adviseren om bij de wijn te nemen, heeft Your Choice Catering Uitgeest hieronder een drietal arrangement alvast samengesteld. De gerechten zijn met zorg gekozen zodat ze bij de wijn tot hun recht komen.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wilt u weten hoe u voor u en uw gezelschap het aangename met het nuttige kunt verenigen en ook een wijnproeverij onderdeel van uw feest late zijn? Neem dan contact met ons op. Bel ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.