Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Uitgeest - Bedrijfsopening

Gefeliciteerd! U heeft net uw eigen zaak geopend of u bent gaan uitbreiden en heeft een nieuw pand geopend! Dat zijn grote mijlpalen en dat mag gevierd worden! Your Choice Catering Uitgeest weet dat als geen ander. En feestjes, daar zijn we goed in! We helpen u dus graag en handje om dit heugelijke feit te vieren!

Er is heel veel mogelijk

Er is bij Your Choice Catering Uitgeest heel veel mogelijk, wij denken graag met u mee op welke manier u uw (nieuwe) bedrijf aan uw relaties en anderen wilt laten zien. Misschien wilt ze wel eerst rondleiden in het nieuwe pand en aansluitend een glaasje bubbels met een lekker hapje geven? Of denkt u meer aan een buffet voor het voltallige personeel om de nieuwe werkplek in te wijden? Your Choice Catering Uitgeest kan alles netjes en feestelijk verzorgen. Neem maar eens contact met ons op om de eerste stappen naar dit heugelijke feit te zetten.

Hoogste punt viering:

Kent u de term pannenbier, dat is een term uit de bouw en wordt als volgt omschreven::

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Uw hoogtepunt ook vieren?

Zo'n hoogste punt is mooie mijlpaal om te vieren. Uw hoogtepunt, of dat nu letterlijk of figuurlijk is, moet natuurlijk ook gevierd worden. Bel Your Choice Catering Uitgeest voor een kosteloos en vrijblijvend advies op maat. Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.