Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Uitgeest - Bedrijfscatering

Bedrijfscatering is maatwerk, dat weten wij bij Your Choice Catering Uitgeest maar al te best. Elk bedrijf is anders, ieder firma heeft zijn eigen specifieke smaak en wensen. En of u nu denkt aan een structurele oplossing voor uw bedrijfskantine of dat u slecht nu en dan een cateraar nodig heeft voor uw bedrijf, wij kunnen er altijd voor zorgen. Wij kunnen dat maatwerk leveren!

Ruime ervaring

Your Choice Catering Uitgeest heeft een ruime ervaring in catering en deze ervaring zorgt ervoor dat we gewend zijn om flexibel te denken, altijd goed naar de wensen van de klant te luisteren en met de klant mee te denken. Wij weten maar al te goed dat u graag uitgeruste en gezonde werknemers wilt die met plezier, enthousiasme en vol energie hun werk doen. Een uitgebalanceerde en gezonde, maar zeker ook lekkere lunch kan daar een grote bijdrage aan leveren.

Met dit onderstaande voorbeeld krijgt u een idee hoe een dagelijkse lunch er zou kunnen zien en welk prijskaartje er dan aan hangt.

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen
Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder brie)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en en jus d'orange
  • serviesgoed

Prijzen in overleg en afhankelijk van de wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen.

Verse en gezonde producten, prettige ambiance

Wij kunnen desgewenst uw bedrijfsrestaurant volledig overnemen, ongeacht hoeveel personeel u in dienst heeft. Wij zorgen voor verse en gezonde producten en een prettige ambiance, zodat uw personeel even kan genieten en tot rust kan komen. Neem gerust contact met ons op, ook als u slechts sporadisch een oplossing zoekt voor een bedrijfslunch of zelfs diner. Bijvoorbeeld als uw personeel moet overwerken in een drukke periode.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken voor uw bedrijfscatering. We komen er altijd wel uit. Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.