Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Uitgeest - Private Dinner

Your Choice Catering Uitgeest biedt ook private dinners aan. Dit houdt in dat u in uw eigen huis een volwaardig hoogstaand culinaire maaltijd krijgt voorgeschoteld, professioneel bereid door een topkok. U kunt zo met uw familie of vrienden genieten van de heerlijkste gerechten. En na afloop vindt u uiteraard een schone keuken terug.

Speciaal geselecteerde koks

De enthousiaste gedreven koks zijn niet alleen een kei in hun vak, ze kunnen er ook nog eens heel vermakelijk over vertellen. Your Choice Catering Uitgeest heeft ze dan ook speciaal geselecteerd om u en uw gezelschap te kunnen vermaken en te verwennen met gastronomische hoogstandjes. We kunnen u garanderen dat het zeker een bijzondere avond zal worden. Eén met een gouden randje.

Menu inpressie        

Genieten

U kunt bij Your Choice Catering Uitgeest al een private dinner reserveren voor acht personen of vanaf 500 euro. We stellen samen met u een plan op. We nemen de locatie door, het aantal gangen (minimaal drie), natuurlijk welke gerechten u wilt serveren en of u nog iets extra's nodig heeft. Bijvoorbeeld tafellinnen, bloemstukjes of kandelaars. U weet zo precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te taan. Het enige wat u op de bewuste avond nog moet doen is genieten!

Met de beste wijnen

Your Choice Catering Uitgeest kan u natuurlijk ook de beste wijnen adviseren voor bij uw private dinner. Wij hebben een uitgebreide en met zorg geselecteerde wijnkaart. Daar zit altijd wel iets bij wat bij u en uw gezelschap past. En zo niet, dan zorgen wij ervoor dat we de wijn van uw keuze zullen serveren.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Make a Wish is een stichting die wensen van ernstig zieke kinderen laat uitkomen. Your Choice Catering Uitgeest is de huiscateraar van deze organisatie. Wij ondersteunen deze initiatieven van harte en willen zelf ook graag een steentje bijdragen. Daarom gaat van elke private dinner 15 % naar deze stichting.

Wilt u meer informatie over private dinner en weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem dan contact met ons op. Bel gratis 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.