Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Uitgeest - Materialen

Natuurlijk kunnen we, wanneer u met ons als cateraar in zee gaat, ook helpen met de aankleding van uw feest. Want een feest is vaak pas echt compleet als ook echt alles klopt: het juiste servies, de mooiste loungebanken voor dat relaxte sfeertje, mooie bloemstukken, overals slingers en ballonnen...

Voor net dat beetje extra

Er is al veel inbegrepen bij de catering: de borden, het bestek, het glaswerk en de servetten behoren altijd bij de 'standaarduitrusting'. Ook sta-tafels, drank- en buffettafels leveren wij zonder extra kosten. De sta-tafels worden altijd perfect afgeleverd met een strakke stretch design tafelrok. Maar soms heb je net dat beetje extra nodig om de feestvreugde te verhogen: mooie sfeerverlichting, een complete bar, nog meer meubilair. Wij regelen dat uiteraard allemaal als u dat wenst. Wij hebben veel contacten en we doen het altijd voor een zeer scherpe prijs. Bekijk zelf maar eens wat er allemaal mogelijk is en welk prijskaartje er aan hangt:

Huurmaterialen (pdf)        

Themafeest? Wij zorgen voor alles.

En ook als u echt los wilt gaan en hele aparte unieke dingen wilt, denken wij graag met u mee. We zijn creatief en flexibel en kunnen vrijwel overal aankomen. En wilt u een feest helemaal in één thema: geen enkel punt wat ons betreft. Daar zetten we graag onze tanden in, qua materialen, entertainment en natuurlijk de gerechten die wij u zullen serveren. Samen maken we een totaalconcept. Wel zo handig en zo makkelijk!

Bel ons op ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is trouwens altijd zonder kosten zonder verplichtingen.