Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Uitgeest - Walking dinner

Your Choice Catering Uitgeest biedt nu ook walking diners aan. Dat is een betrekkelijk nieuw concept, maar uitermate doeltreffend, In een ongedwongen en ontspannen sfeer krijgen de gasten handzame hapjes opgediend, waarbij ze niet aan tafel zitten, maar gewoon rondlopen of bij een sta-tafel staan. Op deze manier geniet iedereen van hoogstaande culinaire gerechten, terwijl men toch gemakkelijk met elkaar in gesprek blijft en rond kan blijven lopen.

Drie verschillende assortimenten

Your Choice Catering Uitgeest heeft alvast drie verschillende assortimenten gemaakt voor een walking dinner. Men eet ongeveer acht gerechten tijdens een walking dinner. En de keuze is groot, niet alleen veel klassieke gerechten komen voorbij, u kunt ook kiezen uit Chinese of exclusieve hapjes. De gerechten worden ter plekke gemaakt door een kok, zo is dus alles heerlijk vers.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Drankenarrangement

Uiteraard hoort er ook een drankje bij. Bij Your Choice Catering kunt u al een drankenarrangement erbij nemen voor slecht 7,50 euro per persoon. Men kan daar dan drie uur lang onbeperkt gebruik van maken. Uiteraard bieden wij kwalitatief goede wijnen en zelfs een huistap als u dat wenst.

Thuis of elders

Een walking inner is perfect om bij u thuis te houden, zeker als u met een groter gezelschap graag wat wilt eten. Vaak heeft men thuis geen plek genoeg om iedereen een plaats aan tafel te geven. Op deze manier kan iedereen rustig rond blijven lopen, genieten van culinair hoogstaande gerechten en hoeft u zelf niet uren in de keuken te staan. Maar natuurlijk kunnen we ook waar dan ook op locatie komen.

Genieten!

De gemiddelde prijs voor een walking dinner ligt ongeveer op 30 euro p.p. De kosten voor de kok komen daar nog bij. Deze liggen op 32,50 euro per uur. De borden, het bestek en de servetten leveren wij uiteraard wel gratis en u hoeft op uw feest natuurlijk niet af te wassen. Ook dat doen wij voor u. Het enige wat u moet doen is genieten!

Heeft u nog vragen, laat het ons dan weten. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Bel gratis 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.