Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Uitgeest - Huwelijk

Wat is dat toch elke keer weer mooi en bijzonder: een bruiloft. Wij van Your Choice Catering Uitgeest hebben al vele huwelijksfeesten mogen organiseren, maar elk huwelijk is weer anders en uniek. Dat kan ook niet anders, want wat is persoonlijker dan je eigen bruiloft? En die persoonlijkheid vindt zijn terugslag in alles: de jurk, de locatie en natuurlijk op welke manier er gegeten en gedronken gaat worden.

Voor het perfecte feest

Natuurlijk helpen we je graag op weg in jullie voorbereidingen voor een perfect feest. Your Choice Catering Uitgeest weet precies hoe alles aangepakt moet worden. We maken altijd een draaiboek voor de grote dag, zodat er werkelijk niets mis kan gaat en alles perfect zal lopen. Het kersverse bruidspaar kan dan gaan genieten en nog eens te genieten. Want je trouwt tenslotte (meestal) maar één keer.

Alles kan geregeld worden

We kunnen jullie met veel bijstaan, de locatie bijvoorbeeld. In onze lijst met locaties staan veel suggesties, van grotere locaties tot aan kleine intieme plekjes. De lijst is echter zo lang, dat hij niet eens compleet is. Vraag rustig naar nog meer locaties. Maar ook de aankleding van het feest kunnen jullie aan Your Choice Catering Uitgeest overlaten. Wij hebben veel contacten, van uitstekende bloemisten voor de mooiste bloemstukken tot aan stylisten die de hele locatie stijlvol kunnen aankleden. En willen jullie entertainment? Bijvoorbeeld een springkussen voor de aanwezige kinderen, een live-band om lekker te kunnen swingen of trendy loungemeubels om heerlijk te chillen? Wij kunnen het allemaal regelen.

Heerlijke hapjes

En natuurlijk mogen de heerlijkste hapjes en drankjes niet ontbreken op jullie grote dag. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een perfecte receptie waarbij iedereen aan zijn trekken komt, of een zalig diner waar je je vingers bij aflikt.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Tussendoor serveren we desgewenst champagne, zorgen we voor lekkere borrelhapjes en laten we niemand op een droogje staan.

Tot in de puntjes geregeld

Wij denken werkelijk aan alles voor deze bijzondere dag, ook aan zaken waar je zelf waarschijnlijk nog niet bij stil had gestaan. Van te voren spreken we elkaar dan ook uitgebreid persoonlijk om alles door te nemen. Zo komen jullie nooit voor verrassingen te staan en wordt alles tot in de puntjes geregeld. Neem gerust contact met ons op en mochten jullie ook echt met ons in zee gaan, dan wacht er nog een mooie verrassing: een proefdiner samen met jullie ouders of de getuigen. Heerlijk toch?

We maken graag een mooie en vrijblijvende offerte voor jullie op. Bel ons gratis nummer 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.