Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Uitgeest - Buffetten

Your Choice Catering Uitgeest biedt u tal van buffetten aan tegen elk budget, voor elk type feest en voor iedere gelegenheid. Niet voor niets zijn onze buffetten al jarenlang torenhoog favoriet. Het is een heerlijke manier van samenzijn, socializen en samen eten. Wij bieden altijd uiterst uitgebalanceerde en gevarieerde buffetten aan, voor grote en voor kleine gezelschappen. Altijd met een hoge kwaliteit en met liefde en plezier bereid door professionele koks. En reken maar dat je dat proeft!

Keuze te over

U heeft keuze te over als het om buffetten gaat. Hieronder ziet u onze standaardbuffetten staan. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Wij weten inmiddels wel wat men lekker vindt en wat goed in de smaak valt. Ze zijn ook nog eens heel scherp geprijsd, zo kunt u voor een mooi budget al heel veel lekkers aan uw gasten kan voorschotelen. Neem ze maar eens rustig door, het water zal u bij voorbaat al in de mond lopen! Er is echt voor elk wat wils bij: koud en warm, gebaseerd op een thema, het beste uit de hele wereld, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Wij denken graag met u mee

Maar natuurlijk staat Your Choice Catering Uitgeest ook altijd open voor uw eigen creatieve ideeën. Mocht u er niet bij vinden wat u graag wilt, dan denken we graag met u mee. Wij staan altijd open voor al uw wensen. Niets is ons te gek. En u kunt altijd rekenen op deskundigheid, creativiteit en betrokkenheid.

Ook materialen als sta-tafels en partytenten kan Your Choice Catering Uitgeest voor u, tegen een mooie gereduceerde prijs, regelen. Zo wordt het feest ook echt helemaal af. Wilt u er ook entertainment bij, een springkussen bijvoorbeeld voor de kleintjes of een sfeervolle achtergrondmuziek, dan is dat ook geen enkel probleem. Wij regelen dat ook voor u. Wij nemen desgewenst alles voor u uit handen.

Vrijblijvend en gratis advies

Bel ons voor meer informatie over onze buffetten of vul het contactformulier in. Ons advies is altijd vrijblijvend en natuurlijk kosteloos. Samen komen we er vast wel uit. Zo wordt uw feestje een echt feest om nooit te vergeten. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890.