Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Uitgeest - Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest organiseren is ook voor ons altijd een hele uitdaging, maar wel een hele leuke uitdaging waar Your Choice Catering Uitgeest graag zijn tanden inzet. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies op welke accenten we goed moeten letten en waar we rekening mee moeten houden. Zo wordt elk bedrijfsfeest ook echt een geslaagd feest!

Uw eigen specifieke feest

Natuurlijk houden we rekening met al uw wensen. Wij weten als geen ander dat elk bedrijf weer anders is, overal hangt een andere bedrijfscultuur en elk bedrijf verdient zo zijn eigen specifieke feest. En of u nu heel groots uit wilt pakken met alles erop en eraan of het juist klein en intiem voor uw medewerkers wilt houden, Your Choice Catering Uitgeest is hét juiste adres om alles zo te realiseren dat u tevreden bent.

Een mooi verzorgd buffet?

Wij kunnen u veel suggesties doen, zo zijn buffetten juist bij bedrijfsfeesten razend populair en niet voor niets. Er zit vaak voor elk wat wils iets bij, men vindt het ook prettig om zelf te kiezen en je kan meestal zoveel eten als je maar wilt. Themabuffetten zijn helemaal je van het, daarbij wordt het eten in het thema helemaal doorgevoerd en is ook de styling en aankleding aangepast aan het eten. Dat verhoogt de sfeer enorm en wordt alom erg gewaardeerd.

Of juist een moderne walking dinner?

Iets heel nieuws is een walking dinner, hierbij zit men, zoals de naam al vermoed, niet aan tafel te eten, maar loopt men gewoon rond. Er zijn natuurlijk wel veel sta-tafels beschikbaar en de gerechten zijn klein en handzaam, ideaal om staand op te eten. Op deze manier kan men met iedereen in gesprek blijven en de sfeer is vaak heel gezellig en ongedwongen.

Afsluiting

En wat dacht u van een spetterend en spectaculair dessertbuffet? Wie lust er nu niet een heerlijk uitgebreid toetje? Voor veel mensen juist het hoogtepunt van een diner! Of heeft u liever een originele ijscowagen met een zingende en goochelende ijscoman?

Er zal genoeg mogelijkheden, te veel om hier allemaal op te noemen,. Neem contact met ons op voor uw bedrijfsfeest. Er is zoveel mogelijk! En een offert is altijd gratis en altijd vrijblijvend! Bel 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.