Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Uitgeest - Entertainment

Wilt u dat uw feest echt een onvergetelijke belevenis wordt voor alle aanwezigen? Dan mag een stukje entertainment natuurlijk niet ontbreken. Die live-band bijvoorbeeld met muziek uit de jaren '80 of een springkussen zodat de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Of wat dacht u van een zingende goochelaar die ijsjes uitdeelt?

Totaalconcept

Your Choice Catering Uitgeest biedt u een ruime keuze aan entertainment. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. Een hilarische quiz voor en over de jubilaris? Een volledig uitgezet survival parcours om uw werknemers eens goed te laten zweten? U roept, wij leveren! Samen maken we een totaalconcept en zorgen wij ervoor dat het allemaal netjes wordt verzorgd en geregeld.

Voor elk feest!

Elk feest of event is weer uniek, gelukkig is Your Choice Catering Uitgeest zeer flexibel en ook uitermate creatief. Wij denken graag met u mee en hopen u te kunnen verrassen met onze bijzondere ideeën om uw feest nog leuker te maken. En uiteraard staan we altijd open voor uw eigen suggesties en zullen we er alles aan doen om die te verwezenlijken.

Neem contact met ons op om als u er meer over wilt weten, er is zoveel mogelijk dat we het hier onmogelijk allemaal kunnen opnoemen. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.