Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Uitgeest - Barbecue

Een van de mogelijkheden die Your Choice Catering Uitgeest het hele jaar rond aanbiedt is barbecueën. Wij hebben alles in huis om uw barbecuefeest, ook in de winter, tot een groot succes te maken.

Wij bieden veel

Wat biedt Your Choice Catering Uitgeest nu eigenlijk aan als het om barbecueën gaat? Natuurlijk de barbecue zelf. Wilt u graag een gasbarbecue, dan is dat natuurlijk mogelijk, maar ook een barbecue op kolen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het vlees en de vis natuurlijk erg belangrijk. Wij kunnen u vanaf 13,50 euro per persoon al een heerlijke maaltijd voorzetten. Met per persoon vier stukken vlees, twee verschillende soorten salade, verschillende sauzen en stokbrood met kruidenboter. Verder krijgt u ook de borden, het bestek, de servetten en de buffettafel met tafelrok van ons aangeleverd. Allemaal zonder meerprijs. En u hoeft niets af te wassen of schoon te maken, dat nemen wij ook voor onze rekening.

Barbecuearrangementen

Om u een idee te geven wat er mogelijk is qua gerechten, hebben we hier een drietal arrangementen voor u samengesteld, van standaard tot luxe. Onze gerechten zijn altijd tip top in orde, de salades befaamd en het stokbrood met de kruidenboter is er één om uw vingers bij af te likken.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Meer is altijd mogelijk

Natuurlijk staat Your Choice Catering Uitgeest open voor uw eigen ideeën omtrent uw barbecuefeest. Ook als u niet zelf het vlees wilt omdraaien, kunnen wij tegen een geringe meerprijs een kok leveren. Een barbecue is natuurlijk niet echt complet met een lekker drankje erbij. Uiteraard kunt u dat ook bij ons regelen, wij zorgen dan dat u uw bier en roseetje gekoeld kunt drinken, zoals dat hoort bij een barbecue!

Dessert en entertainment

Als dessert kunnen wij u echt ons dessertbuffet aanbevelen, of anders wellicht een heerlijk ijsje uit een ijscowagen. Dat maakt het echt helemaal af. Ook leuk voor de aanwezige kinderen. Over kinderen gesproken, zoekt u ook nog entertainment voor de kleintjes, dan kunnen wij dat natuurlijk ook regelen. U heeft geen kind aan ze als op het springkussen zijn of naar een poppenkastverhaal luisteren.

Neem maar eens contact met ons op om uw wensen voor uw barbecuefeest met ons door te nemen. Wij staan altijd voor u klaar. Bel gratis 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is altijd vrijblijvend en kosteloos!