Facebook    Twitter
Your Choice Catering Uitgeest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Hoorne 63a
1911 BM Uitgeest
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Uitgeest - Recepties

Your Choice Catering Uitgeest heeft een jarenlange ervaring als het om het organiseren van recepties gaat. Wij weten als geen ander hoe fijn het is als een receptie vlekkeloos verloopt en waarbij de gasten in de watten worden gelegd met heerlijke hapjes en drankjes. U bent bij ons zeker bij het juiste adres om ook uw receptie te organiseren.

Geen zorgen

Your Choice Catering Uitgeest kan u al een volledig assortiment bieden voor slechts 19,90 euro p.p. U krijgt niet alleen de heerlijkste hapjes en drankjes geserveerd, ook de sta-tafels en het personeel is daarbij inbegrepen. Bovendien hoeft u voor het servies, het bestek en de servetten niets extra's te betalen. Wilt u nog wel iets bijzonders, zoals een mooie aankleding, ballonnen, bloemen of extra meubels, dan kan dat altijd tegen een scherpe prijs.

Borrelassortimenten

We hebben drie borrelassortimenten speciaal voor een receptie geselecteerd. Maar natuurlijk bent u altijd vrij om uw eigen suggesties en ideeën er op los te laten. Wij zijn daar heel makkelijk in en denken graag met u mee.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankenarrangement

Natuurlijk biedt Your Choice Catering Uitgeest ook een drankenarrangement aan, deze is echt ideaal voor een receptie. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze actie: Drie uur lang onbeperkt drinken bij het Onbeperkt Hollands assortiment voor slecht 7,50 euro per persoon!

Drankenarrangement        

Materialen

Om het helemaal af te maken, kunnen wij u bijstaan als u extra materieel nodig heeft. Voor de aankleding bijvoorbeeld: feestelijke ballonnen of mooie bloemstukken. Wij kunnen dat zo voor u regelen. Wilt extra tafels of ander meubilair: geen enkel probleem voor Your Choice Catering Uitgeest! Kijk maar eens wat er allemaal mogelijk is en voor welke scherpe prijs. Zit uw wens er niet bij, laat het ons dan weten, wij kunnen overal een mouw aan aanpassen!

Materialen        

Neem contact met ons op via 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder!